Αθλητισμός

Μπενφίκα, μεταγραφές: Ολοκληρώνεται το σπουδαίο deal για τον Βαγγέλη Παυλίδη

Μπενφίκα, μεταγραφές: Ολοκληρώνεται το σπουδαίο deal για τον Βαγγέλη Παυλίδη

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ένα βήμα από την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Μπενφίκα, η οποία είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίες με τον επιθετικό της Αλκμάαρ, Βαγγέλη Παυλίδη

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της μεγάλης μεταγραφής του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα. Ο Έλληνας επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “Αετούς της Λισαβόνας” και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του μετά τις ιατρικές εξετάσεις.

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα

Οι χρονιές του Βαγγέλη Παυλίδη στην Ολλανδία και την Αλκμάαρ ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Ο Έλληνας σέντερ φορ ξεχώρισε για την εκτελεστική του δεινότητα, σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο στην Eredivisie.

Τη σεζόν που πέρασε ο Παυλίδης τερμάτισε στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος της Ολλανδίας με 29 τέρματα, μαζί με τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν που όμως έδωσε και 15 ασίστ, σε σχέση με τις τέσσερις που έδωσε ο Έλληνας επιθετικός.

Οι εμφανίσεις του με την Αλκμάαρ άνοιξαν την όρεξη στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Μπενφίκα να είναι αυτή τελικά που φαίνεται πως θα χαμογελάσει στο τέλος, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τις δύο πλευρές.

Πήγε να “κλέψει” τον Παυλίδη η Στουτγκάρδη αλλά δεν τα κατάφερε

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Παυλίδης αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (20/06) στην Λισαβόνα για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του με την Μπενφίκα, ενώ υπήρξαν ομάδες που έστω και την τελευταία στιγμή προσπάθησαν να “κλέψουν” τον παίκτη.

Μία από αυτές ήταν η Στουτγκάρδη – που στις αρχές του καλοκαιριού ενδιαφερόταν και για τον Φώτη Ιωαννίδη – ενώ υπήρξαν και σύλλογοι από την Ιταλία που προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, αλλά ο Έλληνας επιθετικός κράτησε το λόγο που έδωσε στην Μπενφίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments