EDITOR'S PICK

Tι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια βαλίτσα ταξιδιού

Tι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια βαλίτσα ταξιδιού
Σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια;

Σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια; Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε να ανακαλύπτουμε νέα μέρη είτε για αναψυχή είτε για εργασία. Πόσες είναι οι φορές όμως που έχουμε ευχηθεί να είχαμε καλύτερες και πιο βολικές βαλίτσες ταξιδιού; Συχνό φαινόμενο είναι να συζητάμε με άλλους, να ψάχνουμε κριτικές ή να ρωτάμε την άποψη του πωλητή για το τι υπάρχει και προτείνεται από την αγορά. Παρακάτω προβάλλονται μερικές προϋποθέσεις που καλό είναι να κοιτάξετε πριν κάνετε την συγκεκριμένη αγορά:

1. Μέγεθος και χωρητικότητα

Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους βαλίτσας ταξιδιού εξαρτάται από τη διάρκεια και τον τύπο του ταξιδιού σας. Οι μικρές βαλίτσες ταξιδιού είναι ιδανικές για σύντομες αποδράσεις και μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας ως χειραποσκευή, ενώ οι μεγαλύτερες βαλίτσες είναι κατάλληλες για μεγαλύτερης διάρκειας ταξίδια ή αν είσαι άνθρωπος που θέλει να είναι πλήρως προετοιμασμένος. Βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα έχει αρκετό χώρο για όλα τα απαραίτητα είδη σας, χωρίς να είναι υπερβολικά ογκώδης.

2. Υλικό κατασκευής και ανθεκτικότητα

Υπάρχουν δύο ειδών βαλίτσες ταξιδιού: οι σκληρές και οι μαλακές. Οι πρώτες, από πλαστικό υλικό, παρέχουν καλύτερη προστασία για τα ευαίσθητα αντικείμενα, είναι ανθεκτικές στις κρούσεις, αλλά μπορεί να είναι πιο βαριές και λιγότερο ευέλικτες. Οι μαλακές βαλίτσες είναι ελαφρύτερες, προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στον αποθηκευτικό χώρο και συνήθως διαθέτουν εξωτερικές τσέπες για εύκολη πρόσβαση σε αντικείμενα. Συνήθως οι παλιάς κοπής βαλίτσες είναι από ύφασμα.

Επενδύστε σε μια βαλίτσα από αξιόπιστη μάρκα με καλή φήμη για την ανθεκτικότητα και την ποιότητά της. Ελέγξτε τις ραφές, τα φερμουάρ και το υλικό για να βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα είναι καλά κατασκευασμένη και θα αντέξει στις συνθήκες του ταξιδιού και δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει από κάθε απότομη κίνηση που γίνεται ιδίως στα αεροδρόμια.

3. Τροχοί και χειρολαβές

Οι βαλίτσες ταξιδιού με τέσσερις τροχούς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση, καθώς μπορούν να περιστρέφονται και να κινούνται σε όλες τις κατευθύνσεις. Επιπλέον, οι βαλίτσες με δύο τροχούς είναι πιο σταθερές σε ανώμαλες επιφάνειες. Σίγουρα μια καλή βαλίτσα, πρέπει να έχει ροδάκια. Σχετικά με την χειρολαβή, πολύ βολικό είναι να είναι ευπροσάρμοστη και να αλλάζει μήκος ανάλογα με το ύψος του ανθρώπου που τη χειρίζεται.

4. Ασφάλεια

Οι βαλίτσες ταξιδιού με ενσωματωμένες κλειδαριές προσφέρουν μια παραπάνω ασφάλεια, καθώς οι υπάλληλοι ασφαλείας των αεροδρομίων μπορούν να τις ανοίξουν χωρίς να τις καταστρέψουν. Επίσης, βοηθάει να υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης εξωτερικών λουκέτων για επιπλέον προστασία, ιδίως αν ξέρετε πως η βαλίτσα θα είναι εκτεθειμένη.

5. Βάρος

Το βάρος της άδειας βαλίτσας ταξιδιού είναι σημαντικό, ειδικά αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο και πρέπει να τηρείτε τα όρια βάρους των αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να μπορέσετε να πακετάρετε περισσότερα υπάρχοντα μαζί σας. Επιλέξτε μια ελαφριά βαλίτσα που δεν θα προσθέτει περιττό βάρος, καθώς θα δυσκολεύεστε κι εσείς οι ίδιοι στην μεταφορά της.

6. Εγγύηση

Πολλές επώνυμες βαλίτσες ταξιδιού συνοδεύονται από εγγύηση, η οποία μπορεί να καλύψει ζημιές ή ελαττώματα στην κατασκευή. Μια καλή εγγύηση μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον ηρεμία και ασφάλεια για την επένδυσή σας. Εκεί έχετε περισσότερες πιθανότητες να μην «χάσετε» τα χρήματά σας σε οποιοδήποτε ατύχημα.

Βαλίτσες ταξιδιού Delsey

Σε όλα τα παραπάνω, σίγουρα πληρούν τις προϋποθέσεις οι βαλίτσες Desley .Η εταιρεία, που εξειδικεύεται στις βαλίτσες ταξιδιού από το 1946, πάντα ξέρει κάτι παραπάνω και σας εγγυάται τις πιο επικερδείς αγορές σας. H Desley δίνει έμφαση σε όμορφες και πρακτικές βαλίτσες από σκληρό υλικό και με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Επιλέγοντας μια βαλίτσα με βάση τα παραπάνω κριτήρια στη https://epapoutsia.gr/c/axesouar/valitses, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις των ταξιδιών σας με άνεση και σιγουριά. Καλά ταξίδια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments