Ελλάδα

Λύτρας: Στη «VIP» πτέρυγα του Κορυδαλλού ο ποινικολόγος – Μοιράζεται το κελί με δυο συγκρατούμενους

Λύτρας: Στη «VIP» πτέρυγα του Κορυδαλλού ο ποινικολόγος – Μοιράζεται το κελί με δυο συγκρατούμενους
Ο ποινικολόγος είναι μανιώδης καπνιστής

Ο Απόστολος Λύτρας, που βρίσκεται στη φυλακή, στάλθηκε σε VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, καθώς εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, επειδή ενδέχεται εκεί να συναντήσει και άτομα που φυλάκισε ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή, πάντως, μοιράζεται το κελί με άλλους δύο κρατούμενους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», στην 6η πτέρυγα έχουν κρατηθεί VIP κρατούμενοι ή άτομα που αντιμετώπιζαν ζήτημα ασφαλείας, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Επίσης, μοιράζεται το κελί με έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα, που κατηγορείται για απάτες και έναν γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή του «Mega», ο Λύτρας είναι μανιώδης καπνιστής και φέρεται να συγκρούστηκε με τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Συγκεκριμένα, μαθεύτηκε ότι ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει τσιγάρο και τότε ο επιχειρηματίας του είπε: «Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ», κάτι που φέρεται να προκάλεσε την αντίδραση του Λύτρα, μέχρι που τελικά υποχώρησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments