Ελλάδα

Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας – Οι πρώτες ώρες του ποινικολόγου στη φυλακή

Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας – Οι πρώτες ώρες του ποινικολόγου στη φυλακή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας – Οι πρώτες ώρες του ποινικολόγου στη φυλακή

Είναι ήρεμος και δεν έχει ανταλλάξει πολλές κουβέντες

Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση να προφυλακιστεί. Πρόκειται για την επονομαζόμενη VIP πτέρυγα, εκεί όπου, μεταξύ άλλων, έχει κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από συνεδρίαση των επικεφαλής του σωφρονιστικού καταστήματος για λόγους ασφαλείας.

Ο Απόστολος Λύτρας θα έχει συνάντηση με τη διεύθυνση των φυλακών τις επόμενες ώρες, όπως συνηθίζεται με κάθε νέο κρατούμενο.

Με βάση το πρωτόκολλο, υποβλήθηκε ήδη σε τεστ για τον κορονοϊό και τοποθετήθηκε σε κελί με ακόμα δύο ή τρεις κρατούμενους.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει κάποια ιδιαίτερη επιθυμία, είναι ήρεμος, ευγενικός και δεν έχει ανταλλάξει πολλές κουβέντες.

Ο γνωστός ποινικολόγος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, φορώντας χειροπέδες, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με περιπολικό λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν όταν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, χθες, προχώρησαν στην άρση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και την αντικατάστασή τους με προσωρινή κράτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, γιατί κρίθηκε ότι ο κατηγορούμενος ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής. Και αυτό γιατί η Αστυνομία ενημέρωσε ότι, ενώ τον αναζητούσε, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγός του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments