Lifestyle

Αθηναΐς Νέγκα: Έδωσε βραβείο στη Μαρίνα Σάττι και πέταξε καρφί – Εγώ δεν χασμουριέμαι….

Αθηναΐς Νέγκα: Έδωσε βραβείο στη Μαρίνα Σάττι και πέταξε καρφί – Εγώ δεν χασμουριέμαι….

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Mad Video Music Awards

Αθηναΐς Νέγκα- Μαρίνα Σάττι: Το χασμουρητό και... οι αντιδράσεις.

Η Μαρίνα Σάττι βραβεύτηκε στα Mad VMA το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου, ως η καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα.

Το βραβείο της το έδωσε η Αθηναΐς Νέγκα και στον πρόλογο, η δημοσιογράφος άφησε μερικές αιχμές για την πολυσυζητημένη συμπεριφορά που επέδειξε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, όταν χασμουριόταν την ώρα που έδινε συνέντευξη η Ισραηλινή διαγωνιζόμενη.

Η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Κάποιος από το κοινό, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι, όσο μιλούσε η δημοσιογράφος. Όταν άκουσε τη σπόντα για τα χασμουρητά, η τραγουδίστρια σταμάτησε να μιλάει με τον άνθρωπο που συζητούσε εκείνη την ώρα και έμεινε ανέκφραστη. Όταν δε, άκουσε το σημείο που η Αθηναΐς Νέγκα τόνισε ότι διαφωνεί μαζί της, φάνηκε να παίρνει μία έκφραση απορίας παρόλο που άλλοι καλλιτέχνες που κάθονταν κοντά της, όπως η Έλενα Παπαρίζου, είχαν ξεσπάσει σε γέλια.

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι δεν απάντησε στη δημοσιογράφο. «Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments