Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός – MAD VMA: Στη σκηνή με την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Κωνσταντίνος Αργυρός – MAD VMA: Στη σκηνή με την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/Argiros Konstantinos

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, διατηρούν πλέον καλές φιλικές σχέσεις μεταξύ τους κάτι που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν για ακόμα μια φορά μαζί στη σκηνή των MAD VMA 2024. Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στη μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Μπορεί ποτέ κανείς από τους δυο να μην είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους και σε κάθε ευκαιρία τονίζοντας ότι δεν θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις και φωτογραφίες είχαν φουντώσει τις φήμες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, διατηρούν πλέον καλές φιλικές σχέσεις μεταξύ τους κάτι που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται μαζί στη σκηνή, καθώς το μοντέλο είχε βρεθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά στα MadWalk 2022.

Το βράδυ της Τετάρτης 19/6 βρέθηκαν και πάλι στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do, όπου η γνωστή παρουσιάστρια του παρέδωσε το δεύτερο βραβείο του για τo καλύτερο pop τραγούδι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments