Lifestyle

Λιάγκας: “Τον λυπάμαι τον Απόστολο Λύτρα, καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά”

Λιάγκας: “Τον λυπάμαι τον Απόστολο Λύτρα, καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά”

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Δείτε το απόσπασμα

Με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ξεκίνησε και σήμερα «το Πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου όταν πήγε να παραδοθεί στο Α.Τ Παλλήνης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα σχόλιο, επισημαίνοντας ότι σε ανθρώπινο επίπεδο τον λυπάται. «Μπορεί να ξανασηκωθεί στα πόδια του ο άνθρωπος και το εύχομαι. Εύχομαι πραγματικά να μεταμεληθεί, να ζητήσει συγγνώμη. Θα τιμωρηθεί, είναι προφανές. Βλέπουμε τώρα την πτώση ενός επιστήμονα, ενός ανθρώπου κραταιού που έβγαινε στα κανάλια και αναλάμβανε δυνατές περιπτώσεις» σημείωσε αρχικά.

Οι δηλώσεις του

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αν δεν ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, δεν θα το έπαιζαν οι εκπομπές, άρα δε θα το μάθαιναν τα παιδιά. Ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να προστατέψει τα παιδιά; Να μην παίξουμε το ρεπορτάζ; Κι άντε αυτή η εκπομπή αποφασίζει να μην το παίξει, τα δελτία δε θα το παίξουν; Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν τι έχει γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Από την άλλη θέλω να σας πω κάτι ανθρώπινα. Ναι βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Βλέπουμε έναν άνθρωπο κραταιό που καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ποιος του έφταιξε; (…) Ό,τι μήνυμα και να είδε -γιατί από χθες κυκλοφορεί αυτό- δικαιολογεί τέτοια βίαιη κι απαράδεκτη συμπεριφορά; Ο Σοφός είπε χθες ότι τη χτύπησε 30 φορές. Ούτε μποξέρ για να πάρει τη χρυσή ζώνη, δεν θα χτύπαγε με 30 χτυπήματα τον αντίπαλό του» τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δείτε το απόσπασμα

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε δηλώσεις στα παρασκήνια των Mad Vma, τα οποία πραγματοποιήθηκαν εχθές 19/6 το βράδυ και τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Με την ευκαιρία, δείτε: «Μάζεψε τον, που μιλάει με Κούγια και λένε παπαριές»: Τα SMS που έστειλε η Σοφία Πολυζωγοπούλου και η κατάσχεση της μεζονέτας στο Πάτημα – Μήνυσε και ο Απόστολος Λύτρας τη σύζυγο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments