Lifestyle

Θέμης Αδαμαντίδης για Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, πιστεύω υπάρχει αγάπη»

Θέμης Αδαμαντίδης για Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, πιστεύω υπάρχει αγάπη»

Πηγή Φωτογραφίας: .athensmagazine.gr

Ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί από τη σύντροφό του για βιαιοπραγία, σχολιάζει την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κακοποίησε σωματικά τη σύζυγό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Adamantidis (@themisadamantidis)

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, δεν πίστευε τα λεγόμενα του τραγουδιστή, σχολιάζοντας: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Απόστολος Λύτρας ήταν συνήγορος υπεράσπισης της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη στην καταγγελία για ξυλοδαρμό που είχε κάνει η ίδια στον Θέμη Αδαμαντίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments