Πολιτική

Κασσελάκης: Σε αναζήτηση πόρων στις ΗΠΑ για το Ινστιτούτο του

Κασσελάκης: Σε αναζήτηση πόρων στις ΗΠΑ για το Ινστιτούτο του

Πηγή Φωτογραφίας: [364930] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχεδιάζει το δικό του Ίδρυμα.

Από την Αμερική όπου βρίσκεται για επαφές και χρηματοδότηση του Ινστιτούτου του ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει και πάλι «καρατομήσεις» ενώ δρομολογεί αλλαγές και στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο εκτελεστικό γραφείο που είχε συγκαλέσει νωρίς το πρωί της Τρίτης ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τις κατευθύνσεις για το που θέλει να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στα άλλα που συζητήθηκαν ήταν και το υπό σύσταση Ινστιτούτο του, με έδρα σε Νέα Υόρκη και Αθήνα.

Επισήμως μεταξύ άλλων επαφών που θα πραγματοποιηθούν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού το ταξίδι του κ. Κασσελάκη στις ΗΠΑ αφορά και στην εξεύρεση χρηματοδότησής του από Έλληνες ομογενείς για το Ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς.

Στο άτυπο διευθυντικό όργανο της Τρίτης ο κ. Κασσελάκης περιέγραψε σε γενικές κατευθύνσεις και τον οδικό χάρτη μέχρι το Συνέδριο του Φθινοπώρου αλλά και τις αλλαγές που θα γίνουν στο κόμμα και στα οικονομικά του.

Γιατί όλα εκκινούν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τα άσχημα οικονομικά δεδομένα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκετά χρέη φαίνεται ότι έχουν συσσωρευτεί σε προμηθευτές από τις εκλογικές δαπάνες.

Κρίνοντας από την προεκλογική καμπάνια του κ. Κασσελάκη πολλοί μιλούν για πολυέξοδη εκστρατεία με τα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και με την περίφημη πολυήμερη ναυτική εβδομάδα στα νησιά του Αιγαίου.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο αντίλογος ότι με το να πάρει ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης πάνω του την υπόθεση της προβολής του κόμματος ουσιαστικά εξοικονομήθηκαν αρκετοί οικονομικοί πόροι για το κόμμα από τα δαπανούνται χρήματα σε διαφημιστές και εταιρείες επικοινωνίας όπως σημειώνουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments