Αθλητισμός

Ντραγκόφσκι: Τι θα γίνει με την περίπτωση του Πολωνού γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό

Ντραγκόφσκι: Τι θα γίνει με την περίπτωση του Πολωνού γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: [369555] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει εδώ και ένα 24ωρο μία τελική φόρμουλα προς τους Ιταλούς για το σύνολο της μεταγραφής του «Ντράγκο»

«Οι διαφορές που είχαν οι δύο ομάδες την τελευταία εβδομάδα πάνω σε επιμέρους όρους της μεταγραφής, φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί πλέον σε μεγάλο βαθμό και έχει φτάσει ξανά σε όριο τελικής συμφωνίας. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει εδώ και ένα 24ωρο μία τελική φόρμουλα προς τους Ιταλούς για το σύνολο της μεταγραφής του «Ντράγκο» κι εντός της αυριανής (21/6) ημέρας αναμένεται η τελική απάντηση της Σπέτσια.

Εάν δεν υπάρξει κάτι πολύ… ανατρεπτικό μέσα στις επόμενες ώρες (απομένει προς διευθέτηση ένας τελευταίος όρος), η Σπέτσια θα δώσει το ελεύθερο προς τον Ντραγκόφσκι για να ταξιδέψει απ’ την Πολωνία στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2027.

Με τους «πράσινους» να πληρώνουν ένα ποσό μικρότερο των 2 εκατ. ευρώ και τον Ντραγκόφσκι να σφραγίσει την παραμονή του στους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πηγή: novasports.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments