Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ!

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ!

Πηγή Φωτογραφίας: redfreaks.gr//Τον αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Ένζο Ντίαζ, φαίνεται πως έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός.

Τον αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Ένζο Ντίαζ, φαίνεται πως έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός

Τον αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Ένζο Ντίαζ, φαίνεται πως έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα «elcrackdeportivo» που αναφέρει πως ο 28χρονος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μάρτιν Ντεμικέλις και θα αναζητηθεί ομάδα για να παραχωρηθεί.

Το δημοσίευμα στέκεται στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη δύο Αργεντινούς στο ρόστερ τους, τον Σαντιάγκο Έσε και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, με την προοπτική ότι μπορεί να γίνουν τρεις. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και δεν αποκλείεται να γίνει η μεταγραφή.

Ο Ντίαζ πήγε στη Ρίβερ στις αρχές του 2023 από την Ταγιέρες και ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις του Ντεμικέλις. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα τέσσερα εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2026.

Φέτος έχει καταγράψει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο ασίστ και σημειώνεται πως ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει και ομάδες από την Τουρκία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments