Αθλητισμός

Πολωνία Αυστρία: Βήμα πρόκρισης με τριάρα [1-3]

Πολωνία Αυστρία: Βήμα πρόκρισης με τριάρα [1-3]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Πολωνία Αυστρία: Βήμα πρόκρισης με τριάρα [1-3]

Την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση πήρε η Αυστρία, επικρατώντας 3-1 της Πολωνίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου για τον Δ’ Όμιλο

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ εμφανίστηκε περισσότερο έτοιμη στον… τελικό πρόκρισης κόντρα στους Πολωνούς και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στο Euro 2024. Παράλληλα, η Αυστρία, η οποία πήρε την πρώτη της νίκη επί της ομάδας του Μίχαλ Πρόμπιερζ, έκανε σημαντικό… βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Αντίθετα, οι Πολωνοί γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο τουρνουά της Γερμανίας και ουσιαστικά έχουν τεθεί εκτός… μάχης, αφού την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους, όπου θέλουν μόνο τη νίκη, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπορέσουν να προκριθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Δυνατά η Αυστρία, ανέβηκε η Πολωνία

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αυστρία. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ πίεσε από την αρχή για ένα γρήγορο γκολ και τα κατάφερε μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Μουενέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τράουνερ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, νίκησε τον Σέζνι για το 1-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments