Αθλητισμός

Σλούκας: Μένει εκτός εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για το προολυμπιακό τουρνουά

Σλούκας: Μένει εκτός εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για το προολυμπιακό τουρνουά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σλούκας: Μένει εκτός εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για το προολυμπιακό τουρνουά

Νοκ-άουτ για το τουρνουά του ΣΕΦ τέθηκε ο παίκτης του Παναθηναϊκού

Κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, δεν θα μπορέσει να στελεχώσει την εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο Φάληρο 2-7 Ιουλίου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν πως δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τα σημαντικα ματς που έρχονται με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών είχε εξομαλυνθεί το κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και κάποιους συμπαίκτες τους μετά τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί στους τελικούς της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί ο τραυματισμός του.

«Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το «παρών» στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments