Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Τους είχαμε προειδοποιήσει», λέει η κόρη τους [vid]

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Τους είχαμε προειδοποιήσει», λέει η κόρη τους [vid]
Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 81άχρονος σκότωσε την 73άχρονη σύζυγό του με 12 μαχαιριές.

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 81άχρονος σκότωσε την 73άχρονη σύζυγό του με 12 μαχαιριές.

«Δεν έχω ιδέα (πώς έγινε), εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αστυνομία και ο εισαγγελέας δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, ενώ τους είχαμε πει, τους είχαμε προειδοποιήσει. Απ’ ό,τι ξέραμε, ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα», λέει η κόρη του θύματος, μιλώντας με λυγμούς στην εκπομπή «Live News».

Οι πρώτες μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, πίνοντας χλωρίνη. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι το φονικό όπλο ήταν ένα μαχαίρι.

Ένας γείτονας κάλεσε νωρίς το πρωί το 100 και ενημέρωσε πως είδε τον ηλικιωμένο άνδρα να βγαίνει στο μπαλκόνι, φωνάζοντας: «Σκότωσα τη γυναίκα μου». Σύμφωνα με τους γείτονες, υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός, έτρεξαν άμεσα, αλλά ήταν αργά.

«Δώδεκα τραύματα, και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, τεράστια ποσότητα αίματος. Πρωί – πρωί πιθανόν να έγινε. Ο θάνατος ακαριαίος να ήταν», αναφέρει ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης.

Ο γυναικοκτόνος είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία στον εγγονό του και αφέθηκε ελεύθερος

Από τη μέχρι τώρα έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές στις 5 Ιουνίου 2024 για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του εγγονού του και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση η σύζυγός του και η κόρη του είχαν ζητήσει μέσω του αξιωματικού υπηρεσίας του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών την ψυχιατρική του εξέταση, πλην όμως ο εισαγγελέας έκρινε ότι την παρούσα στιγμή δεν κρίνεται και θα κριθεί.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις 17 Ιουνίου προς την εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments