Ελλάδα

Νέα γυναικοκτονία: Τη σκότωσε με 12 μαχαιριές – έπειτα ήπιε χλωρίνη για να αυτοκτονήσει

Νέα γυναικοκτονία: Τη σκότωσε με 12 μαχαιριές – έπειτα ήπιε χλωρίνη για να αυτοκτονήσει

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Ηλικίας 81 ετών ο δράστης. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν νεκρή την 73χρονη στην κουζίνα. Συγκλονίζει η περιγραφή του ιατροδικαστή

Αγρια δολοφονία το πρωί της Παρασκευής στην Αλεξανδρουπολη, όταν κατά τη διάρκεια καβγά, ηλικιωμένος 81 ετών σκότωσε μαχαιρώνοντας με μανία την 73χρονη σύζυγό του. Αμέσως μετά, ο συζυγoκτόνος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γείτονας του ζευγαριού κάλεσε περίπου στις 9 το πρωί την Αστυνομία, ανήσυχος από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι τους. Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη.

Οσο για τον 81 ετών δράστη, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. «Είναι ένα άγριο έγκλημα με μαχαίρι, που είχε στο αριστερό ημιθωράκιο προς αριστερά τραχηλική χώρα 12 τραύματα, 12 μαχαιριές. Εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Τεράστια ποσότητα αίματος», ανέφερε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης που επελήφθη. «Η73χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Το πρωί πιθανόν έγινε η δολοφονία. Ακαριαίος ο θάνατός της με μαχαίρι κουζίνας. Είχε δίπλα ακονιστήρι. Αυτός μάλλον ακόνισε το μαχαίρι και μετά ξεκίνησε αυτό που έκανε», συμπλήρωσε στην ανατριχιαστική περιγραφή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments