Lifestyle

Φόνσου για Φιλιππίδη: “Αφού η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην…”

Φόνσου για Φιλιππίδη: “Αφού η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην…”

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ ONE CHANNEL | Ενημέρωση

Η επικοινωνία με τον Λιγνάδη

Η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε σε δηλώσεις της, στον Πέτρο Φιλιππίδη και την ενδεχόμενη επιστροφή του στον χώρο της υποκριτικής. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, τοποθετήθηκε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την υπόθεσή του.

«Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει; Και ο Φιλιππίδης αλλά και ο Λιγνάδης, που είναι φίλος μου, αν πιστεύουν ότι μπορούν να δουλέψουν, γιατί να μην ξαναδουλέψουν; Πρώτα πρώτα, ο Δημήτρης είναι ο μεγαλύτερος θεατράνθρωπος και η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Lignadis (@dimitris.lignadis)

Η επικοινωνία με τον Λιγνάδη

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την αποφυλάκισή του. «Δεν θέλει να ανακατεύει άλλους, για αυτό δεν μιλάει για αυτό που έχει συμβεί. Ακόμα δεν είναι έτοιμος να κάνει πράγματα, αλλά σε λίγο θα είναι. Δεν ξέρω βέβαια, αν θα του δώσουν ευκαιρία», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό που συνέβη για εκείνον, γιατί μην ξεχνάς ότι είναι γιος του σπουδαίου Τάσου Λιγνάδη και δεν είναι εύκολο να βάζουμε τέτοιες ετικέτες στους ανθρώπους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments