Lifestyle

Η Αγγελική Ηλιάδη δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον δρόμο – “Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί”

Η Αγγελική Ηλιάδη δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον δρόμο – “Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί”

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/aggeliki.iliadi

Η Αγγελική Ηλιάδη με βίντεο που δημοσίευσε μέσω story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

Ένα απρόσμενο περιστατικό είχε το απόγευμα της Τετάρτης 20/6 η Αγγελική Ηλιάδη, όταν δέχτηκε λεκτική επίθεση από άγνωστο άνδρα στο δρόμο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε μέσω των social media.Συγκριμένα η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αυτοκίνητό της με τον γιο της, όταν ένας οδηγός παραβίασε τη σήμανση του δρόμου και βρέθηκε μπροστά της, γεγονός που τρόμαξε τόσο την ίδια όσο και τον γιο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Η Αγγελική Ηλιάδη με βίντεο που δημοσίευσε μέσω story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

«Ο λόγος που ανεβάζω αυτό το βίντεο είναι επειδή τις τελευταίες μέρες όλοι παρακολουθούμε πολύ θλιβερά γεγονότα, ξυλοδαρμούς κτλπ. Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο σε αυτό, γιατί όλοι γνωρίζετε για ποιο θέμα μιλάω. Σήμερα λοιπόν ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα και ένας τύπος πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά. Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως αυτός έριξε ευθύνες σε εμένα. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί και αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός. Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ όμως, να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι. Πρέπει επιτέλους το κράτος να πάρει μέτρα και να τιμωρεί υποδειγματικά όλους αυτούς που ασκούν βία, είτε λεκτική είτε σωματική», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments