Lifestyle

«Συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν…»: Αποχωρεί οριστικά από το Survivor η Δαλάκα

«Συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν…»: Αποχωρεί οριστικά από το Survivor η Δαλάκα

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ SKAI | Survivor

«Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν, αγάπησα πολύ το παιχνίδι…»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε του Survivor 2024. Ένας ακόμη κύκλος ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, με την Κατερίνα Δαλάκα να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά. Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες μπήκαν (18.06) στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της σεζόν, διεκδικώντας την πολυπόθητη ασφάλεια που θα τους εξασφαλίσει μία θέση στο Γαλάτσι.

Λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό, η ίδια μίλησε για τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης και ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούμε ποτέ στο παιχνίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

Τα όσα εξομολογήθηκε:

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπληρώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν, αγάπησα πολύ το παιχνίδι…»

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments