Πολιτική

Ακρίβεια: Αίτημα Φάμελλου για άμεση συζήτηση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Ακρίβεια: Αίτημα Φάμελλου για άμεση συζήτηση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ακρίβεια: Αίτημα Φάμελλου για άμεση συζήτηση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Σκληρή κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού

Σκληρή κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως την «χειρότερη μεταπολιτευτικά για τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους. Δριμεία κριτική και απο το ΚΚΕ, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την φορολόγηση των υπερκερδών στα διυλιστήρια, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για υιοθέτηση της πρότασής του και τον Παύλο Μαρινάκη να σημειώνει πως η διαφορά είναι ότι η φορολόγηση της κυβέρνησης είναι πραγματική ενώ της αντιπολίτευσης επικοινωνιακή.

Δριμύτατη κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Δεν τρέφαμε αυταπάτες, γνωρίζουμε 5 χρόνια τον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Μητσοτάκης ωστόσο ευελπιστούσαμε ότι η κατακρήμνιση από το 41% στο 28%, θα έκανε τους κυβερνώντες να αντιληφθούν τι συμβαίνει στην ελληνική περιφέρεια», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο (πέμπτο κατά σειρά) Υπουργό του για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και να θέσει (για πολλοστή φορά) τις προτεραιότητες του κυβερνητικού του έργου στον συγκεκριμένο τομέα, αποδεικνύει, για ακόμα μια φορά, την άγνοια, την ανεπάρκεια, την αλαζονεία και την αναλγησία της συγκεκριμένης Κυβέρνησης», σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments