Πολιτική

Οικονόμου: Στόχος κανένα όχημα να μην κυκλοφορεί χωρίς ΚΤΕΟ

Οικονόμου: Στόχος κανένα όχημα να μην κυκλοφορεί χωρίς ΚΤΕΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών//Οικονόμου: Στόχος κανένα όχημα να μην κυκλοφορεί χωρίς ΚΤΕΟ

Ένας από τους βασικότερους στόχους του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές, Βασίλη Οικονόμου είναι να μην κυκλοφορεί κανένα όχημα χωρίς έλεγχο στους ελληνικούς δρόμους

Ένας από τους βασικότερους στόχους του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές, Βασίλη Οικονόμου είναι να μην κυκλοφορεί κανένα όχημα χωρίς έλεγχο στους ελληνικούς δρόμους.

«Αποτελεί δέσμευση του υπουργείου ότι καθημερινά θα επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε τρόπους και δράσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά των πολιτών στους δρόμους ασφαλέστερη. Η κυβέρνησή μας έχει κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, με τους διασταυρωτικούς ελέγχους ΚΤΕΟ, μέσα από τους οποίους θα περιοριστεί δραστικά η κυκλοφορία ακατάλληλων οχημάτων στους ελληνικούς δρόμος» επισημαίνει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Β. Οικονόμου.

«Τα συγχαρητήρια που δέχτηκε, χθες, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ μας τιμά, μας δείχνει πως είμαστε στο σωστό δρόμο και μας ωθεί σε ακόμη μεγαλύτερες τομές σε θέματα οδικής ασφάλειας» καταληγει η δήλωση του υφυπουργού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments