Πολιτική

Τα θέματα που «καίνε» και ζητούν λύσεις-Στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μητσοτάκης

Τα θέματα που «καίνε» και ζητούν λύσεις-Στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μητσοτάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [370343] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άλλωστε ο πρωτογενής τομέας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης

Συνεχίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις επισκέψεις του στα υπουργεία αιχμής όπου άλλαξε και η πολιτική τους ηγεσία μετά τον ανασχηματισμό. Σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Άλλωστε ο πρωτογενής τομέας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και ένα πεδίο για το οποίο έχει δεσμευθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα δώσει μάχες στην Ευρώπη.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει μια σειρά θεμάτων που ζητούν επίλυση και τα οποία «καίνε» τον αγροτικό κόσμο (ολοκλήρωση πληρωμών ενισχύσεων, έγκαιρων αποζημιώσεων, υψηλό κόστος παραγωγής, μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, εντατικοποίηση ελέγχων για την πάταξη ελληνοποιήσεων των αγροτικών προϊόντων κ.ά.).

Και οι θεσσαλοί επικεφαλής του υπουργείου Κωνσταντίνος Τσιάρας και Χρήστος Κέλλας θα έχουν πολλή δουλειά το επόμενο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments