Αθλητισμός

ΑΕΚ: «Κόπηκαν» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης

ΑΕΚ: «Κόπηκαν» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης

Πηγή Φωτογραφίας: [369110] SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα δεν ταξιδεύουν με την ΑΕΚ στην Ολλανδία οι δύο τερματοφύλακες του ρόστερ, Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης - Φουλάρει για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα η Ένωση

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει από το φινάλε της περασμένης σεζόν ότι θα προχωρήσει στην ενίσχυσή της, όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, με τις εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο να αναμένονται άμεσες.

Με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, οι δύο τερματοφύλακες του ρόστερ, Γιώργος Αθανασιάδης και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, δεν θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης στην Ολλανδία, όπου θα γίνει τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να βάζουν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση βασικού κίπερ.

Έτσι η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και θα ψάξει top τερματοφύλακα με Νο1 επιλογή τον Θωμά Στρακόσια (παίζει στο EURO 2024 με την Αλβανία), ενώ πάντα στο προσκήνιο είναι και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι (μένει ελεύθερος 1η Ιουλίου) με τον οποίο η Ένωση βρίσκεται αρκετά κοντά.

Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης έχουν ήδη ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για να φύγουν και να λύσουν τα συμβόλαια τους, αφού και οι δύο έχουν υπογράψει μέχρι το 2025.

Τέλος, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν με τερματοφύλακες τους Θεοχάρη και Γκούμα, μέχρι να πλαισιωθούν από τον βασικό τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments