Αθλητισμός

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Πού θα δείτε Γεωργία – Τσεχία, Τουρκία – Πορτογαλία και Βέλγιο – Ρουμανία

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Πού θα δείτε Γεωργία – Τσεχία, Τουρκία – Πορτογαλία και Βέλγιο – Ρουμανία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Πού θα δείτε Γεωργία - Τσεχία, Τουρκία - Πορτογαλία και Βέλγιο - Ρουμανία

Οι αθλητικές μεταδόσεις για σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου περιλαμβάνουν την δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Euro 2024 με την Γεωργία να αντιμετωπίζει την Τσεχία και την Τουρκία την Πορτογαλία, ενώ το Βέλγιο κοντράρεται με την Ρουμανία

Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τους ημιτελικούς στα τουρνουά του τένις, ενώ σημαντικές αναμετρήσεις υπάρχουν στο μενού του ποδοσφαίρου. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της Γεωργίας κόντρα στην Τσεχία, ακολουθεί το ντέρμπι του έκτου ομίλου ανάμεσα στην Τουρκία και την Πορτογαλία, ενώ τελειώνει με τον αγώνα του Βελγίου με τη Ρουμανία για την δεύτερη αγωνιστική του Euro 2024.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Για την πρωτιά Πορτογαλία και Τουρκία – Για πιθανότητες πρόκρισης Τσεχία και Γεωργία

Η Γεωργία αντιμετωπίζει την Τσεχία (16:00) για την δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου, με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχουν πάρει κάποιο βαθμό, με τους μεν να χάνουν με 3-1 από την Τουρκία στο φινάλε και τους δε να ηττώνται με ανατροπή από την Πορτογαλία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την Τουρκία και την Πορτογαλία (19:00) να έχουν ξεκινήσει νικηφόρα την παρουσία τους στο Euro 2024 και να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήρια για τους “16” της διοργάνωσης, ενώ μία ισοπαλία ίσως αφήσει και τις δύο χαρούμενες στο τέλος της ημέρας.

Την πρώτη του νίκη στο Euro 2024 ψάχνει το Βέλγιο κόντρα στη Ρουμανία

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με την ευχάριστη και τη δυσάρεστη έκπληξη της διοργάνωσης να κοντράρονται. Από τη μία η Ρουμανία επικράτησε με 3-0 της Ουκρανίας και έδειξε πως μπορεί να κάνει… κηδείες σε καλύτερες αντιπάλους, ενώ το Βέλγιο (22:00) ηττήθηκε από την Σλοβακία με 1-0.

Στην άλλη αναμέτρηση του πέμπτου ομίλου που διεξήχθη, η Ουκρανία επικράτησε με 2-1 με ανατροπή της Σλοβακίας και έφτασε κι εκείνη τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας στην τελευταία θέση το φαβορί στην αρχή του ομίλου, Βέλγιο.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

13:00 NOVASPORTS 6 Ημιτελικός: WTA 500 – Βερολίνο 13:00 NOVASPORTS START Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο – Γιούλια Πουτιντσέβα WTA 14:00 COSMOTE SPORT 6 Χούμπερτ Χουρκάτς – Αλεξάντερ Ζβέρεφ ATP 15:00 NOVASPORTS 6 Ημιτελικός: WTA 500 – Βερολίνο 15:00 NOVASPORTS START Άιλα Τομλιάνοβιτς – Αναστασία Ποτάποβα WTA 15:00 COSMOTE SPORT 8 Τζόρνταν Τόμπσον – Λορέντζο Μουζέτι ATP 16:00 ΕΡΤ 1 Γεωργία – Τσεχία Euro 2024 16:00 COSMOTE SPORT 6 Γιανίκ Σίνερ – Ζιζέν Ζανγκ ATP 16:30 COSMOTE SPORT 8 Τόμι Πολ – Σεμπάστιαν Κόρντα ATP 17:00 ANT1+ Grand Prix Circuit De Barcelona – Catalunya, Κατακτήριες Formula 1 19:00 ΕΡΤ 1 Τουρκία – Πορτογαλία Euro 2024 22:00 ΕΡΤ 1 Βέλγιο – Ρουμανία Euro 2024

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments