Αθλητισμός

Τουρκία – Πορτογαλία: Εύκολο τρίποντο για την ομάδα του Μαρτίνεθ [vid]

Τουρκία – Πορτογαλία: Εύκολο τρίποντο για την ομάδα του Μαρτίνεθ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Τουρκία – Πορτογαλία: Εύκολο τρίποντο για την ομάδα του Μαρτίνεθ [vid]

Η Πορτογαλία νίκησε πολύ πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς με 3-0 την Τουρκία

Η Πορτογαλία νίκησε πολύ πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς με 3-0 την Τουρκία, χάρη και στο απίθανο αυτογκόλ του Ακαϊντίν, κάνοντας το 2×2 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» του Euro 2024, ενώ η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα παραμένει στη 2η θέση.

Με τους οπαδούς τους να έχουν κάνει κατάληψη στις εξέδρες, οι Τούρκοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 6′ με τον Καντιόγλου που δεν κατάφερε να σκοράρει με προβολή, μετά το γύρισμα του Τσέλικ, δίνοντας σε όλους την εντύπωση ότι θα γίνει μεγάλη μάχη. Η συνέχεια, όμως, ήταν διαφορετική…

Οι Πορτογάλοι ήταν σε θέση άμυνας κυρίως στο πρώτο 20λεπτο, αμέσως μετά όμως, στο 21′, ο Λεάο άνοιξε για τον Μέντες, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Μπερνάρντο Σίλβα με σουτ βρήκε δίχτυα για το 0-1. Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και έκοψε τη φόρα αυτής του Βιντσέντσο Μοντέλα, για την οποία τα πράγματα δεν άργησαν να γίνουν πολύ χειρότερα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Πορτογαλία 6 Τουρκία 3 Τσεχία 1 Γεωργία 1

Τουρκία: Μπαγιντίρ, Τσελίκ, Ακαϊντίν (75′ Ντεμιράλ), Μπαρντακσί, Καντιόγλου, Κοκτσού (46′ Γιαζίτζι), Τσαλχάνογλου, Αϊχάν (58′ Γιουκσέν), Ακγκούν (70′ Γκιουλέρ), Γιλμάζ, Ακτούρκογλου (58′ Γιλντίζ).

Πορτογαλία: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο (68′ Σεμέντο), Ρούμπεν Ντίας, Πέπε (83′ Αντόνιο Σίλβα), Μέντες, Βιτίνια (88′ Ζοάο Νέβες), Παλίνια (46′ Ρούμπεν Νέβες), Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο (46′ Νέτο).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments