EDITOR'S PICK

Σε… πολυτελή χέρια περνά ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια στο Παρίσι

Σε… πολυτελή χέρια περνά ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια στο Παρίσι

Πηγή Φωτογραφίας: Chez l’Ami Louis

Έχει αποτελέσει αγαπημένο στέκι αστέρων του Χόλιγουντ, όπως ο Φράνσις Φορντ Κόπολα

Ένας παριζιάνικο εστιατόριο, ορόσημο για τη γαλλική γαστρονομία και διάσημο για τα σαλιγκάρια που σερβίρει αγοράζεται από την LVMH.

Ο ιδιοκτήτης της Louis Vuitton πραγματοποιεί πλειοψηφική επένδυση στο Chez l’Ami Louis, το μπιστρό που βρίσκεται στην μοντέρνα συνοικία του κέντρου «Le Marais». Ο αείμνηστος Γάλλος πρόεδρος Ζακ Σιράκ παρέθεσε κάποτε δείπνο εκεί στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ενώ έχει αποτελέσει αγαπημένο στέκι αστέρων του Χόλιγουντ, όπως ο Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Το εστιατόριο, που άνοιξε το 1924, θα ενταχθεί στο τμήμα φιλοξενίας της LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE, το οποίο περιλαμβάνει brands όπως η αλυσίδα ξενοδοχείων Cheval Blanc, καθώς και το ξενοδοχείο Cipriani της Belmond στη Βενετία, που ανακηρύχθηκε καλύτερο στον κόσμο το 2023.

«Η LVMH θα εργαστεί για να διατηρήσει τον μοναδικό χαρακτήρα και την οικογενειακή ταυτότητα του εστιατορίου και θα συνεχίσει να υποστηρίζει το γαλλικό savoir-faire και την τεχνογνωσία του», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το παραδοσιακό μπιστρό, που είναι επίσης γνωστό για το ψητό κοτόπουλο που σερβίρει με τις τραγανές πατάτες του, προμηθεύεται τα προϊόντα του από μικρούς κτηνοτρόφους και παραγωγούς, πρόσθεσε η LVMH. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments