Ελλάδα

Με 40αρια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Με 40αρια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Μπορεί τα μποφόρ να υποχωρούν από σήμερα λίγο, όμως ο υδράργυρος παραμένει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 40 βαθμούς κελσίου.

Σε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα κινηθεί το θερμόμετρο σήμερα Σάββατο 22/6 σε όλη τη χώρα.

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και πιθανώς στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου να εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει, κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 με 39, τοπικά στα δυτικά και νότια τους 40 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Για αύριο Κυριακή 23/6, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και κατά τόπους τους 38 με 39 και πιθανόν στα νότια τους 40 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments