Ελλάδα

Σοκ στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας: Σομαλοί σκότωσαν 29χρονο Σύρο – Κατασχέθηκε χατζάρα

Σοκ στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας: Σομαλοί σκότωσαν 29χρονο Σύρο – Κατασχέθηκε χατζάρα

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ COVID 19-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Φαίνεται ότι δύο άγνωστοι δράστες μαχαίρωσαν στον λαιμό και στο στήθος το θύμα, που έχασε τη ζωή του κατά τη μεταφορά στο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Ένα άγριο έγκλημα έγινε χθες Παρασκευή (21/6) στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας στην Εύβοια όταν δύο άνδρες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έναν 29χρονο Σύρο και τον μαχαίρωσαν. 

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 23.30 και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου τους ανέμεναν μετανάστες από τη Συρία οι οποίοι υπέδειξαν ως δράστες δύο υπηκόους Σομαλίας, που εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τ.Α. Χαλκίδας προκειμένου εξεταστούν.

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, φαίνεται ότι το θύμα δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από δύο άγνωστους δράστες, και τον μαχαίρωσαν στον λαιμό και στο στήθος με το θύμα να χάνει τη ζωή του κατά τη μεταφορά στο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Από το σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι τύπου χατζάρα, το οποίο και μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο υπαίθριος χώρος όπου έλαβε χώρα το περιστατικό αποκλείστηκε και εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο Γ.Ε.Ε. της Δ.Α. Ευβοίας. Από το σημείο κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο θα αποσταλεί για εξέταση.

Ο οικίσκος όπου φιλοξενούνταν οι δύο Σομαλοί προσαχθέντες φυλάσσεται προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα, παρουσία αρμόδιου δικαστικού υπαλλήλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments