Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με 26 παίκτες στην Ολλανδία – Αυτοί κόπηκαν

ΑΕΚ: Με 26 παίκτες στην Ολλανδία – Αυτοί κόπηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Με 26 παίκτες στην Ολλανδία - Αυτοί κόπηκαν

Για την Ολλανδία και το Άλκμααρ αναχωρεί το σήμερα το μεσημέρι (23/6) η αποστολή της ΑΕΚ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Με αρκετούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα της θα ταξιδέψει στην Ολλανδία η ΑΕΚ – Μένει στην Αθήνα για αποκατάσταση ο Πισάρο, εκτός οι «κομμένοι» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης

Για την Ολλανδία και το Άλκμααρ αναχωρεί το σήμερα το μεσημέρι (23/6) η αποστολή της ΑΕΚ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει αρχικά 26 παίκτες στη διάθεσή του, με μοναδικό νέο πρόσωπο να είναι ο Τσιλούλης. Αντίθετα, 0 Πισάρο θα παραμείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, ενώ όπως έγινε από χθες γνωστό, εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Τέλος Λαμαράνα και Γεμπόα, συνεχίζει ο Φοφανά

Όπως προκύπτει από την αποστολή της ΑΕΚ, οι Λαμαράνα και Γεμπόα δεν έπεισαν τον Ματίας Αλμέιδα ότι αξίζει να παραμείνουν στο ρόστερ της Ένωσης και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους Κιτρινόμαυρους. Αντίθετα, ο αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός Φοφανά ταξιδεύει στην Ολλανδία και πιθανότατα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Η αποστολή της Ένωσης αποτελείται από τους:

«Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Ο Πισάρο θα παραμείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα».

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Πινέδα και Κάλενς που είναι στο Κόπα Αμέρικα και οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα και Τσούμπερ είναι στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments