Αθλητισμός

Οι Τούρκοι φίλαθλοι έβγαλαν… στη σέντρα τον Ακαϊντίν

Οι Τούρκοι φίλαθλοι έβγαλαν… στη σέντρα τον Ακαϊντίν

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//– «Δεν φταίει ο Σαμέτ Ακαϊντίν, αλλά αυτοί που τον πήραν στην εθνική ομάδα, αυτοί που δεν πήραν τον Τσαν Ουζούν όταν δεν υπήρχε επιθετικός, το λόμπι που δεν πήρε τον Σερντάρ Σαάτσι, τον Εμίν Μπαϊράμ».

Το αβίαστο τραγικό λάθος του Σαμέτ Ακαϊντίν, με την επιστροφή της μπάλας στον γκολκίπερ Μπαγιντίρ που έφερε ένα «μεγαλοπρεπές» αυτογκόλ, προκάλεσε την οργή των Τούρκων οπαδών

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι φίλοι της Τουρκίας τον τρόπο με τον οποίο «κλείδωσε» ουσιαστικά η Πορτογαλία τη νίκη – πρόκριση επί της ομάδας τους, στην επόμενη φάση τoυ Εuro.

Το αβίαστο τραγικό λάθος του Σαμέτ Ακαϊντίν, με την επιστροφή της μπάλας στον γκολκίπερ Μπαγιντίρ που έφερε ένα «μεγαλοπρεπές» αυτογκόλ, προκάλεσε την οργή των Τούρκων οπαδών που ξέσπασαν στο X εναντίον του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού. μή μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Μερικά από τα σχόλια έγραψαν:

– «Δεν φταίει ο Σαμέτ Ακαϊντίν, αλλά αυτοί που τον πήραν στην εθνική ομάδα, αυτοί που δεν πήραν τον Τσαν Ουζούν όταν δεν υπήρχε επιθετικός, το λόμπι που δεν πήρε τον Σερντάρ Σαάτσι, τον Εμίν Μπαϊράμ».

– «Ο Αλτάι δεν είχε καμία ευθύνη για αυτή την ηλιθιότητα. Είναι ένα λάθος που συνάδει με την ικανότητα του ίδιου του Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος πασάρει στην περιοχή χωρίς να κοιτάξει γύρω του και το τέρμα του».

– «Ακαϊντίν, είσαι ηλίθιος;»

– «Πριν από 4 ημέρες: Βρείτε τον σύντροφο που έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του Σαμέτ Ακαϊντίν ότι θα βάλει αυτογκόλ στο ματς με την Πορτογαλία και αφήστε τον να μπει στην πρώτη 11άδα. Πώς το ήξερες, αδερφέ…».

– «Είπα πριν και μετά το ματς με τη γεωργία ότι ο Σαμέτ Ακαϊντίν δεν έχει θέση στην εθνική ομάδα. έπαιξε για διαφημίσεις με τον προπονητή στην εποχή του, ούτε η Φενέρ δεν τον κράτησε. Δεν έχει καμία επιτυχία στην καριέρα του, τον βάζεις στην 11άδα της εθνικής. έπαιξε καλά στο ματς με τη Γεωργία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments