Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Ντόρσεϊ

Πηγή Φωτογραφίας: [369810] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 ΒΕΡΟΛΙΝΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 3ης ΘΕΣΗΣ / MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι Πειραιώτες εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση των πρώτων τους μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τις δύο πλευρές να συζητούν προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και ο 28χρονος γκαρντ να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Dorsey (@tylerdorsey5)

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν παίκτη με την ποιότητα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, το σουτ του και την ικανότητά του στο ένας εναντίον εντός, ενώ το γεγονός πως είναι Έλληνας μπορεί να λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα σε τεράστιο βαθμό τη νέα σεζόν, αφού την περασμένη σεζόν οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη ελληνικών διαβατηρίων.

Από την άλλη ο Ντόρσεϊ θέλει να παίξει ξανά το καλύτερό του μπάσκετ και αυτό το έκανε στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ουσιαστικά λοιπόν και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν τη νέα σεζόν.

Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ έχουν έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας, ωστόσο το deal δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει, αφού ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με την τουρκική Φενέρμπαχτσε για ακόμα ένα χρόνο.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments