Ελλάδα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα, ενώ η Αττική ήταν σε συναγερμό για εκδήλωση φωτιάς [vid]

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα, ενώ η Αττική ήταν σε συναγερμό για εκδήλωση φωτιάς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Ενώ 13 άτομα κατηγορούνται για ρίψη βεγγαλικών που προκάλεσε φωτιά στην Ύδρα

Ενώ 13 άτομα κατηγορούνται για ρίψη βεγγαλικών που προκάλεσε φωτιά στην Ύδρα

Την ημέρα που είχε σημάνει συναγερμός στην Αττική για εκδήλωση πυρκαγιάς και ενώ είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στην Ύδρα, ο ουρανός της Πάρνηθας γέμισε με πυροτεχνήματα.

Ενώ 13 άτομα κατηγορούνται για ρίψη βεγγαλικών που προκάλεσε φωτιά στην Ύδρα, κάποιοι έριξαν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα, όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega.

Πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα εν μέσω συναγερμού για φωτιά

Στο βίντεο φαίνονται πυροτεχνήματα στην περιοχή της Πάρνηθας, την Παρασκευή το βράδυ, όταν η Αθήνα ήταν σε συναγερμό και στη χώρα είχαν εκδηλωθεί πολλές εστίες φωτιάς, σε μια ημέρα με αρκετά μποφόρ.

Η ρίψη των πυροτεχνημάτων είναι, όπως φαίνεται στο βίντεο, συνεχής, ενώ βεγγαλικά έριξαν στην περιοχή της Πάρνηθας και το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, φωτιά άρχισε να καίει το μοναδικό πευκοδάσος της Ύδρας, καθώς επιβαίνοντες σε θαλαμηγό πετούσαν πυροτεχνήματα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 13 άτομα, μέλη του πληρώματος, εις βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με ενδεχόμενο δόλο. Οι «13» ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments