Πολιτική

Κικίλιας για Κερατέα: «Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη»

Κικίλιας για Κερατέα: «Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη»

Πηγή Φωτογραφίας: [368317] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η ανάρτηση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Τα εύσημα στο Πυροσβεστικό Σώμα έδωσε με ανάρτησή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, για την επιτυχημένη επέμβαση και περιορισμό της πυρκαγιάς στο Άνω Δασκαλειό Λαυρεωτικής:

«Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη. 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν μέσα στη νύχτα, και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων μέσων, να περιορίσουν τη φωτιά στην Κερατέα μέσα σε μόλις 1 ώρα. Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας αντιμετώπισαν σήμερα άμεσα 3 ακόμη επικίνδυνες πυρκαγιές στην Αττική, ενώ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια, ανθρώπινες ζωές και δάση σε Εύβοια, Άνδρο, Πελοπόννησο και Έβρο.

Συγχαρητήρια σε όλους!» ανέφερε ο υπουργός για τη φωτιά που αναστάτωσε τους κατοίκους και τους παραθεριστές στην Κερατέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments