Αθλητισμός

Βελιγράδι: Χρυσό και ο Χρήστου και ασημένιο ο Μακρυγιάννης στα 100μ. ύπτιο

Βελιγράδι: Χρυσό και ο Χρήστου και ασημένιο ο Μακρυγιάννης στα 100μ. ύπτιο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Λίγα λεπτά μετά το «1-2» που έκαναν οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Στέργιος Μπίλας στα 50μ. ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Βελιγράδι, ήρθε το «1-2» και στα 100μ. ύπτιο με τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο και τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη να κάνει δικό του το ασημένιο.

Συνεχείς επιτυχίες για την Ελλάδα

Λίγα λεπτά μετά το «1-2» που έκαναν οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Στέργιος Μπίλας στα 50μ. ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Βελιγράδι, ήρθε το «1-2» και στα 100μ. ύπτιο με τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο και τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη να κάνει δικό του το ασημένιο.

Οι δύο Έλληνες κολυμβητές ήταν τα δύο φαβορί της κούρσας και το επιβεβαίωσαν τερματίζοντας στις πρώτες δύο θέσεις. Ο Χρήστου με χρόνο 52.23 ήταν αυτός που πήρε την 1η θέση και πανηγυρίζει το 3ο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του και πρώτο στα 100μ. ύπτιο, στο οποίο είχε ένα ασημένιο και τρία χάλκινα ως τώρα.

Ο Μακρυγιάννης, από την άλλη πλευρά, έκανε ατομικό ρεκόρ με 52.83 και αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, με την Ελλάδα να έχει… ισοπεδώσει το προηγούμενο ρεκόρ της σε ό,τι αφορά τα μετάλλια στη διοργάνωση.

Η χώρα μας μετράει, πλέον, 16 μετάλλια στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με 5 χρυσά, 7 ασημένια και 4 χάλκινα!

Η κατάταξη του τελικού

Απόστολος Χρήστου (Ελλάδα) 52.23 Ευάγγελος Μακρυγιάννης (Ελλάδα) 52.83 Κσάβερι Μάσιουκ (Πολωνία) 53.56 Ολεκσάντρ Ζελτιάκοφ (Ουκρανία) 53.85 Κάτσπερ Στοκόφσκι (Πολωνία) 53.90 Άνταμ Γιάζο (Ουγγαρία) 54.56 Μάθιου Γουάρντ (Μ. Βρετανία) 54.93 Μίκαελ Λαϊταρόφσκι (Ισραήλ) 55.23

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments