Αθλητισμός

Ελβετία – Γερμανία: Στο 92′ πήραν την 1η θέση τα Πάντσερ [1-1]

Ελβετία – Γερμανία: Στο 92′ πήραν την 1η θέση τα Πάντσερ [1-1]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Η Ελβετία ήταν αγκαλιά με τη νίκη που θα την έστελνε στους «16» του Euro 2024 ως 1η του ομίλου της, τελικά όμως πέρασε ως 2η αφού η πρωτιά πήγε στη Γερμανία που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 92′ με τον Φίλκρουγκ.

Η Ελβετία ήταν αγκαλιά με τη νίκη που θα την έστελνε στους «16» του Euro 2024 

Η Ελβετία ήταν αγκαλιά με τη νίκη που θα την έστελνε στους «16» του Euro 2024 ως 1η του ομίλου της, τελικά όμως πέρασε ως 2η αφού η πρωτιά πήγε στη Γερμανία που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 92′ με τον Φίλκρουγκ.

Η Γερμανία, όπως αναμενόταν, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 3′ με την κεφαλιά του Χάβερτς στην αγκαλιά του Ζόμερ μετά το κόρνερ του Κρόος, με τους Ελβετούς να είναι σε θέση άμυνας. Γενικά τα Πάντσερ είχαν τον έλεγχο, κυκλοφορούσαν άνετα τη μπάλα και πίστεψαν ότι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με το σουτ του Άντριχ, η εξέταση του VAR όμως έδειξε ότι ο Μουσιάλα είχε κάνει φάουλ στον Έμπισε και το γκολ ακυρώθηκε.’

Το 0-0, επομένως, παρέμεινε αλλά όχι για πολύ, αφού στη συνέχεια η Ελβετία άρχισε να βγαίνει πιο συχνά μπροστά και στο 28′ κατάφερε να σκοράρει: Κούρσα του Φρόιλερ και γύρισμα από αριστερά, προβολή του Εντόι και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάντζι, Εμπολό (65′ Ντουά), Φρόιλερ, Τζάκα, Ροντρίγκες, Εντόι (65′ Αμντουνί), Έμπισερ, Σερ, Ρίντερ (65′ Βάργκας).

Γερμανία: Νόιερ, Ρίντιγκερ, Τα (61′ Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Χάβερτς, Κρόος, Μουσιάλα (76′ Φίλκρουγκ), Βιρτς (76′ Σανέ), Μίτελστεντ (61′ Ράουμ), Γκιντογκάν, Άντριχ (65′ Μπάιερ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments