Αθλητισμός

Επιμένουν οι Ισραηλινοί για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον

Επιμένουν οι Ισραηλινοί για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον

Πηγή Φωτογραφίας: [367834] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Την Δευτέρα ακόμα ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ ασχολείται με την Ένωση

Ο Φελίσιο Μίλσον είναι ένας παίκτης που απασχολεί την ΑΕΚ και στο Ισραήλ με κάθε ευκαιρία αναπαράγουν το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο.

Την Δευτέρα ακόμα ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ ασχολείται με την Ένωση και τις πιθανότητες που υπάρχουν να αποκτήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Μίλσον.

“Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την Δευτέρα την πρόσληψη του νέου προπονητή, Γιάρκο Λάζτιτς και το μέλλον του Φελίσιο Μίλσον είναι ένα από τα θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν σύντομα” αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει:

“Ο Ανγκολέζος έχει απασχολήσει την ΑΕΚ η οποία εξακολουθεί αν εξετάζει την περίπτωσή του. Η Μακάμπι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 6 εκατ. ευρώ τη στιγμή που η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 4. Μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά θα αλλάξει γνώμη”.

Από την πλευρά του ο Μίλσον είχε δηλώσει πως: «Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Προφανώς δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά η εστίασή μου είναι στη Μακάμπι. Το επόμενο όνειρό μου είναι να κερδίσω ένα δεύτερο πρωτάθλημα και φυσικά να παίξω στο Champions League».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments