Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον για τρεις

Ολυμπιακός: Αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον για τρεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Οι τρεις ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση για την παραμονής τους και τη νέα σεζόν.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον τριών παικτών του Ολυμπιακού
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον τριών παικτών του Ολυμπιακού. Η προσοχή των «ερυθρόλευκων» έχει στραφεί στις υποθέσεις των Κώστα ΦορτούνηΓιώργου Μασούρα και Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση για την παραμονής τους και τη νέα σεζόν.
Μεντιλίμπαρ: «Δεν νιώθω ότι είμαι στο εξωτερικό – Έχω βρει έξυπνους ανθρώπους στον Ολυμπιακό»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα και έθεσε ως βασικό στόχο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός προπονητής φιλοξενήθηκε στο «Eitb media» και αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην Ελλάδα και το πόσο βοήθησε το γεγονός πως μιλούσαν αρκετοί ισπανικά στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ:

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Μου άρεσε η εμπειρία στην Ελλάδα, ένα νέο πρωτάθλημα, μία νέα κουλτούρα και φυσικά η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας. Στην αρχή φοβόμουν, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από την Ισπανία και δεν ήξερα τι θα έβρισκα. Όλα όμως πήγαν πολύ καλά. Από την αρχή μας βοήθησαν τα αποτελέσματα κι ο κόσμος κατάλαβε τι ζητούσαμε. Επίσης είμαστε πολύ τυχεροί και με τη γλώσσα, αφού είναι πολλοί που μιλάνε ισπανικά. Περισσότερα από τα 3/4 των ποδοσφαιριστών μιλούν ισπανικά, οπότε αυτό το γεγονός μας βοήθησε αρκετά».

Για την σημασία της γλώσσας στα αποδυτήρια: «Η γλώσσα είναι σημαντική γιατί στο τέλος πρέπει να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον όταν μιλάμε, αλλά οι χειρονομίες είναι επίσης σημαντικές. Υπάρχουν φορές που κάνοντας μία χειρονομία ή με μία γκριμάτσα, σε καταλάβουν καλύτερα απ’ ότι να μιλάς. Αυτή είναι η αίσθηση μου λοιπόν και θεωρώ ότι έχω βρει έξυπνους ανθρώπους στον Ολυμπιακό».

Για τις διαφορές Ελλάδας και Ισπανίας: «Δεν μου φαίνεται πως έχω πάει στο εξωτερικό ή κάπου αλλού. Το στυλ δηλαδή είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου, με αυτή την έννοια».

Για τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Στόχος σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος ξεκινάμε από την αρχή. Εδώ και λίγες μέρες κάνουμε ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που θέλουμε να συνεχίσουν μαζί μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments