Ελλάδα

Υπόθεση Λύτρα: Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου – “Με παρουσιάζουν σκόπιμα αδίστακτη”

Υπόθεση Λύτρα: Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου – “Με παρουσιάζουν σκόπιμα αδίστακτη”

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Σε άτομο του στενού της περιβάλλοντος φέρεται να ξέσπασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία κάνει λόγο για πολλά ψέματα που ακούστηκαν, «για να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή».

"Με κακοποιούν ξανά από την αρχή", ανέφερε η Σοφία Πολυζωγοπούλου σε κοντινό της άτομο

Σε άτομο του στενού της περιβάλλοντος φέρεται να ξέσπασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία κάνει λόγο για πολλά ψέματα που ακούστηκαν, «για να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή».

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η Σοφία Πολυζωγοπούλου δήλωσε σε κοντινό της πρόσωπο ότι κάποια άτομα από το περιβάλλον του ποινικολόγου σκόπιμα την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να «παγιδεύσει» τον Απόστολο Λύτρα, «να τον διαλύσει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

«Μου την είχαν στημένη»

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments