Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: «Μια φορά μου έκλεψαν την πούδρα μου στη φυλακή»

Λάκης Γαβαλάς: «Μια φορά μου έκλεψαν την πούδρα μου στη φυλακή»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@lakis.gavalas)

Ο Λάκης Γαβαλάς για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές και για το αν υπάρχουν Vip κελιά

Τη δική του οπτική για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές, έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς, στο Πρωινό Σουσού, ξεκαθαρίζονταςι ότι «σεν υπάρχουν Vip κελιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

«Υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να κατεδαφιστούν εδώ και τώρα. Η ΓΑΔΑ και ο Άγιος Σάββας», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και συνέχισε:

«Στη ΓΑΔΑ έμεινα κι εγώ και η αδερφή μου με ανήλικο παιδί τότε για ενάμιση μήνα. Δεν υπάρχει κάτι πιο βρομερό και πιο χολέρα. Δεν είχαν χώρο οι φυλακές τότε».

Για τα vip κελιά, απάντησε: «Είναι η πτέρυγα με λιγότερους κρατούμενους. Υπήρχε κελί για 8 άτομα και ήταν μέσα 20. Που είναι αυτό το vip κελί; Δεν υπάρχει. Και γιατί να μην έχει air condition; Να πεθάνουμε; Η φυλακή είναι ένα τρελό πράγμα. Πρέπει να σωφρονιστείς, η φυλακή δεν βάζει τον άνθρωπο να σωφρονιστεί. Πώς να τον κάνεις τον άλλον να σωφρονιστεί, όταν πρέπει να βλέπει εκεί μέσα ξυλοδαρμούς και ό,τι άλλο γίνεται. Με κάνετε και κεκεδίζω», πρόσθεσε ανεβάζοντας τους τόνους.

Για το αν είχε νιώσει ποτέ φόβο στη φυλακή, απάντησε: «Μια φορά μου έκλεψαν την πούδρα μου και δεν ήξερα που να τη βρω. Μου έφεραν τελικά ταλκ από το ιατρείο».

«Όταν πας φυλακή είναι πολύ σκληρό, δεν θέλω να το περιπαίζουμε. Έχει μία έννοια που ανήκει στην κοινωνία μας. Όταν έχεις οικονομικό έγκλημα, με βάζεις με ανθρώπους που έχουν σκοτώσει; Εγώ σωφρονίστηκα από εμένα τον ίδιο, όμως δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι», τόνισε.

«Δεν πρέπει να έχει τον τίτλο “κύριος” ο Απόστολος Λύτρας. Έχει μπει σε διαδικασία τιμωρίας, ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και θα δούμε τι θα γίνει με τους νόμους», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments