Lifestyle

Ζευγαρά: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι οι γυναίκες, αλλά πιο εύκολα βλέπεις γυναίκα να ζηλεύει άλλη γυναίκα»

Ζευγαρά: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι οι γυναίκες, αλλά πιο εύκολα βλέπεις γυναίκα να ζηλεύει άλλη γυναίκα»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Super Κατερίνα

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη ζωή και την καριέρα της

Η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα και αφού δέχτηκε κομπλιμέντα για την εμφάνισή της από την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της αλλά και τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Το σέξι δεν είναι συνώνυμο του γυμνού, είναι υποκειμενικό για κάθε γυναίκα» ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Zevgara (@lena_zevgara)

«Τον υπεραγαπώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έχει μια γκάμα ρεπερτορίου που καλύπτει κάθε γούστο. Ο επιχειρηματίας, ο Κώστας Μπερτάκης, είναι κύριος» ανέφερε για το καλοκαιρινό σχήμα που συμμετέχει.

«Γενικά είμαι σπιτόγατα. Τον τελευταίο χρόνο έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και όταν έχω ελάχιστες ώρες προτιμώ να τις περνώ με τους φίλους μου σε σπίτι.

Την προσωπική ζωή πρέπει να την κρατάμε για τον εαυτό μας, γιατί θα σε κρίνουν είτε στη θλίψη είτε στη χαρά. Το τι θέλω σαν Λένα το ξέρει η ψυχούλα μας. Δεν κρύβω κάτι. Θα ήθελα ο κόσμος να με μαθαίνει από τη δουλειά μου, δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο» ανέφερε.

«Γενικά στη ζωή τα πρέπει μας εξελίσσουν. Επειδή είμαι συναισθηματική πάω στα “θέλω”. Είμαι τελειομανής για να καταφέρνω το άριστο. Παρόλα αυτά ακολούθησα την καρδιά μου που μου έλεγε ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το τραγούδι. Η μαμά μού ήταν αυτή που με ρώτησε αν είμαι σίγουρη για το τραγούδι γιατί έδωσα κόπο. Ήταν δίπλα μου οι γονείς μου από την αρχή.

Οι σπουδές μου στα Οικονομικά μου έχουν αναπτύξει τον τρόπο που σκέφτομαι, όλα στη ζωή έχουν να κάνουν με μαθηματικά. Με έχουν βοηθήσει στο να σκέφτομαι πιο ανοιχτά» ανέφερε.

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Μου είχαν πει ότι το τραγούδι μου παίζει καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου. Γίνεται μια πρόταση να πάμε εκεί, πηγαίνω, μπαίνω στο βανάκι και αρχίζουν να σπάνε πιάτα. Ντροπαλούλα, και βλέπω μια τρέλα και λέω τι γίνεται. Μου λέει ο Νίκος ότι αυτά τα ζούμε κάθε μέρα με το τραγούδι μου. Τον ρώτησα πώς έμαθε το τραγούδι μου και μου είπε ότι το άκουσε σε ένα κλαμπ στη Θεσσαλονίκη. Βοήθησε η εκπομπή του Νίκου γιατί μπήκα στα σπίτια του κόσμου».

«Δεν μου κλείσανε ποτέ πόρτες, ίσα ίσα τα πράγματα μου ήρθαν ευνοϊκά. Είχα ένα ευγενικό θράσος. Πίστευα ότι αξίζω και ήθελα να δείξω τη δουλειά μου» είπε. «Δουλεύω πάρα πολύ στη φωνή μου, κάνω μόνο μαθήματα φωνητικής. Είχα ξεκινήσει μικρή πιάνο, κιθάρα και τα παράτησα, λάθος μεγάλο».

«Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας μουσικός θρύλος για μένα. Μπήκε στα σπίτια όλων, όχι μόνο Ελλήνων. Πάνω από όλα ήταν άνθρωπος και αυτό είναι που μένει» ανέφερε.

«Δεν έχω δεχτεί ακόμα πρόταση γάμου. Είμαι 32. Μια πρόταση γάμου έρχεται μέσα από μία σχέση που έχει τριβή και ψυχολογική και βλέπεις ότι ταιριάζετε. Θεωρώ την οικογένεια και τον γάμο πολύ σημαντικά και θα ήθελα όταν ζήσω την στιγμή να έχω τον χρόνο να αφιερώσω χρόνο στον άνθρωπό μου και τα παιδιά. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην οικογένεια» είπε.

«Δεν μου αρέσει να είμαι ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι οι γυναίκες. Ίσα ίσα είμαστε από τα πιο δυνατά όντα. Πιο εύκολα βλέπεις γυναίκα να ζηλεύει άλλη γυναίκα. Δεν είναι ότι δεν πιστεύω στη γυναικεία φιλία απλά είναι πιο έντονη η ζήλια. Για ποιον λόγο να κοιτάξω τι έχει μια άλλη κοπέλα να το πάρω; Κι εμένα θα με πείραζε να πάω σε ένα μαγαζί και η τραγουδίστρια να κοιτάξει τον σύντροφό μου, οπότε δεν το κάνω για να μην μου το κάνουν» είπε.

«Δεν με έχω φανταστεί στη Eurovision αλλά είμαι τολμηρή» είπε στο τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments