Πολιτική

Μητσοτάκης: Η κάλπη μπορεί να είναι παρελθόν, όχι όμως το μήνυμά της

Μητσοτάκης: Η κάλπη μπορεί να είναι παρελθόν, όχι όμως το μήνυμά της

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/EUROKINISSI)

Μέσα σε ενα χρόνο θα γίνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Επέστρεψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αναρτήσεις που έχει καθιερώσει τις Κυριακές, προκειμένου να σχολιάζει όλα όσα διαδραματίζονται μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε κάνει μία παύση λόγω Ευρωεκλογών, όμως σήμερα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επέστρεψε. « Επανέρχομαι από σήμερα -μετά από μία σύντομη αλλά επιβεβλημένη λόγω των ευρωεκλογών διακοπή- στη συνήθεια της Κυριακάτικης εβδομαδιαίας ανασκόπησης κυβερνητικών δράσεων και παρεμβάσεων που ξεχωρίζω και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Στην ανάρτησή του, επισήμανε σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, πως παρότι πέρασαν, το μήνυμα των πολιτών είναι ξεκάθαρο. «Ξέρω ότι οι πολίτες ζητούν από εμάς να προχωρήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε όλα τα πεδία, πρωτίστως όμως σε όσα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά τους. Και αυτό θα κάνουμε», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, σχολιάζει αναλυτικά όλα όσα έχουν συμβεί ως σήμερα, από τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ στα ταξί και τον καφέ μέχρι και τις φωτιές με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωπες πολλές περιοχές της χώρας τις τελευταίες ημέρες.

Αναφορικά με τον ΑΣΕΠ τονίζει ότι δρομολογείται η «ψηφιοποίηση των διαδικασιών για πιο γρήγορο έλεγχο των αιτήσεων, έτσι ώστε να προχωρούν πιο γρήγορα και οι προσλήψεις».

Ανάμεσα σε άλλα, υπενθυμίζει την «εθνική προσπάθεια της προστασίας των δασών μας, και να ακολουθούν τις οδηγίες ειδικά τις μέρες υψηλής επικινδυνότητας για να αποφύγουμε εστίες από αμέλεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments