Αθλητισμός

Αλβανία – Ισπανία: Με την σφραγίδα του Φεράν Τόρες [0-1]

Αλβανία – Ισπανία: Με την σφραγίδα του Φεράν Τόρες [0-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro 2024//Αλβανία - Ισπανία: Με την σφραγίδα του Φεράν Τόρες [0-1]

Η Ισπανία έκανε επίδειξη δύναμης

Η Ισπανία έκανε επίδειξη δύναμης στον 20 όμιλο του Euro 2024 νικώντας με άνεση την Κροστία, συνέχισε με την Ιταλία και στο τέλος επικράτησε 1-0 της Αλβανίας για να πάει με την κατάλληλη ψυχολογία στην φάση των “16”.

Το σημαντικότερο από όλα είναι πως η Ισπανία δείχνει μια σταθερά καλή απόδοση στο Euro 2024 και μπορεί να πει κανείς πως είναι μια από τις ήρεμες δυνάμεις. Το έδειξε και απέναντι στην Αλβανία με τη νίκη που πήρε. Όσο για την Αλβανία αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με μια ισοπαλία στα τρία παιχνίδια της.

Ο Φεράν Τόρες βρήκε δίχτυα για την Ισπανία στο Euro 2024

Η Ισπανία είχε το πάνω χέρι στο ματς από το πρώτο λεπτό και αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ για να μην αφήσει περιθώρια στην Αλβανία να την αμφισβητήσει. Το πέτυχε αυτό στο 13′ με έξοχο μονοκόμματο πλασέ του Φεράν Τόρες μέσα από την περιοχή μετά τη φοβερή πάσα του Ντάνι Όλμο.

Μάλιστα μόνο ο Σεσκ Φάμπρεγας (5) έχει περισσότερες ασίστ από τον Ντάνι Όλμο (4) για την εθνική Ισπανίας στην ιστορία των EURO. Ο μέσος της Λειψίας έχει «γράψει» μόλις 7 εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με 64% κατοχή μπάλας η “φούρια ρόχα” είχε το πάνω χέρι στο ματς και η Αλβανία απλά έψαχνε κάποια αντεπίθεση. Βέβαια η ομάδα του Σιλβίνιο είχε μια καλή στιγμή στο 45′ με το σουτ του Ασλάνι να απέκρουσε ο Ράγια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments