Αθλητισμός

Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (25/6) στα γραφεία του ΠΑΟΚ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Όπως αναμενόταν, ο αρχηγός δεν φεύγει από την Τούμπα και θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μέχρι τα 39 του.

Ο Πορτογάλος άσος βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ στις 11 το πρωί της Τρίτης (25/6) και υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εξερχόμενος από τα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Δεν θα σας πω αν είναι το τελευταίο…»,

Αυτή θα είναι συνολικά η 12η χρονιά που ο Βιεϊρίνια θα φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου», έχοντας καταγράψει 330 εμφανίσεις, 51 γκολ και 43 ασίστ. Ένας ζωντανός θρύλος του συλλόγου, που έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (2019, 2024) και τρία Κύπελλα Ελλάδας (2018, 2019, 2021)!

Την περασμένη σεζόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 27 αναμετρήσεις, σκοράροντας δύο γκολ στα περισσότερα από 1.400 λεπτά που αγωνίστηκε συνολικά με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments