Αθλητισμός

Ολλανδία Αυστρία: Τεράστια νίκη και πρόκριση των Αυστριακών [2-3]

Ολλανδία Αυστρία: Τεράστια νίκη και πρόκριση των Αυστριακών [2-3]

Πηγή Φωτογραφίας: instagran euro2024//Ολλανδία Αυστρία: Τεράστια νίκη και πρόκριση των Αυστριακών [2-3]

Την πρόκρισή της στους «16» του Euro 2024 και μάλιστα ως 1η του ομίλου πήρε η Αυστρία 

Την πρόκρισή της στους «16» του Euro 2024 και μάλιστα ως 1η του ομίλου της, αφήνοντας 2η τη Γαλλία, πήρε η Αυστρία μετά τη μεγάλη νίκη της με 3-2 επί της Ολλανδίας, η οποία περιμένει να προκριθεί κι αυτή αλλά ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες.

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα για τους Αυστριακούς και χειρότερα για τους Ολλανδούς, αφού μόλις στο 6ο λεπτό έγινε το 0-1 και μάλιστα με αυτογκόλ του Μάλεν στην προσπάθειά του να κόψει τη μπάλα μετά το γύρισμα του Πρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Από νωρίς, επομένως, οι Οράνιε έπρεπε να κυνηγάνε στο σκορ και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 14′ με το άστοχο πλασέ του Ράιντερς εντός περιοχής, για να ακολουθήσει η μεγάλη ευκαιρία του 24ου λεπτού με το τετ α τετ του Μάλεν που δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Έτσι, το παιχνίδι παρέμενε στο 0-1 και ο Ρόναλντ Κούμαν είχε τόσα νεύρα με την ομάδα του ώστε να κάνει στο 35′ την πρώτη αλλαγή, βγάζοντας τον Βέρμαν και βάζοντας στη θέση του τον Σίμονς, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Αυστρία 6 Γαλλία 5 Ολλανδία 4 Πολωνία 1

Ολλανδία: Φερμπρούχεν, Χεϊρτράουντα, Φαν Ντάικ, Ντε Φράι, Ακέ (66’ Φαν ντε Φεν), Σχάουτεν, Ράιντερς (66’ Βαϊνάλντουμ), Φέιρμαν (34’ Σίμονς), Μάλεν (72’ Βέγκχορστ), Χάκπο, Ντεπάι.

Αυστρία: Πεντς, Βέμπερ, Πος, Βίμερ (63’ Κέρφελντ), Σμιντ (92’ Βάιμαν), Λίνχαρτ (63’ Μπαουμγκάρτνερ), Ζάμπιτσερ, Ζάιβαλντ, Πρας, Γκρίλιτς (62’ Λάιμερ), Αρναούτοβιτς (78’ Γκρέγκοριτς).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments