Αθλητισμός

Τουρνουά Ακρόπολις: Εύκολη νίκη για την ομάδα του Σπανούλη [86-57]

Τουρνουά Ακρόπολις: Εύκολη νίκη για την ομάδα του Σπανούλη [86-57]

Πηγή Φωτογραφίας: [370408] ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ACROPOLIS AEGEAN 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Στον πρώτο της αγώνα για το τουρνουά Ακρόπολις

Στον πρώτο της αγώνα για το τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο είναι χρήσιμο για την προετοιμασία ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, η Εθνική Ελλάδας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Μαυροβούνιο, το οποίο νίκησε με 86-57 στο ΣΕΦ.

Το παιχνίδι άρχισε με τον Καλάθη να είναι «ζεστός», οπότε με δικό του τρίποντο και με τις ασίστ που μοίραζε το σκορ έγινε 11-0, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να ελέγχει πλήρως την κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν σε 16-10 στο 7′, η Ελλάδα όμως ανέβασε ξανά ταχύτητα και έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +11 (23-12).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hellenicbf)

Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για την Εθνική ομάδα με το ξεκίνημα της δεύτερης, όπως δείχνει και το 29-14 στο 14′, με τον Καλάθη να συνεχίζει να μοιράζει ασίστ, τον Χαραλαμπόπουλο να ευστοχεί σε τρίποντο για το 45-23 στο 18′ και το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε 8/16 δίποντα και 9/27 τρίποντα, να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 45-26.

Αυτό που ήθελε ο Σπανούλης από την ομάδα του ήταν να παραμείνει σοβαρή, συγκεντρωμένη και στην τρίτη περίοδο και έτσι έγινε, με τον Παπαγιάννη να σκοράρει από κοντά αλλά και από μακριά και τη διαφορά να μεγαλώνει συνεχώς, με την Ελλάδα να μπαίνει στην τελευταία περίοδο από το +24 (65-41) έπειτα από δύο συνεχόμενα τρίποντα του Λαρεντζάκη.

Όλα ήταν εύκολα, με λίγα λόγια, για την Εθνική ομάδα που περιμένει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους Μήτογλου, Μωραΐτη, Λαρεντζάκη να συνεχίζουν τα τρίποντα και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με την ομάδα του Σπανούλη να επικρατεί με 86-57.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 45-26, 65-41, 86-57

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hellenicbf)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments