Ελλάδα

Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο Απόστολος Λύτρας – Εξέφρασε φόβους για τη ζωή του

Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο Απόστολος Λύτρας – Εξέφρασε φόβους για τη ζωή του

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΙΝΩΝ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ξεκίνησε τη διαδικασία διαζυγίου η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υποβληθεί το αίτημα για την προσωρινή αποφυλάκιση υπό όρους από τον συνήγορο του Απόστολου Λύτρα, αναφέρουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον του έγκλειστου ποινικολόγου.

Ο κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού θεωρεί ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αφεθεί ελεύθερος, επιμένοντας μέσω ανακοίνωσής του από τις φυλακές πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου «στάθηκε άξια σύζυγος και μητέρα όχι μόνο της κόρης τους αλλά και των άλλων δύο παιδιών».

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Με παρουσιάζουν σκόπιμα αδίστακτη»

Η επίσης δικηγόρος σύζυγός του και θύμα της άγριας επίθεσης προσπαθεί να συνέλθει και πλέον έχει στην αγκαλιά της την 9χρονη κόρη της, την οποία είχε φροντίσει να απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφήνοντάς τη σε συγγενικό της πρόσωπο έως ότου καταλαγιάσει η υπόθεση.

«Με παρουσιάζουν σκόπιμα αδίστακτη», φέρεται να υποστηρίζει η εν διαστάσει σύζυγος του καθ’ ομολογίαν κακοποιητή ποινικολόγου για όσα διαρρέουν σε βάρος της, ότι άλλαξε δηλαδή κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς, προκαλώντας οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, η 37χρονη έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία για το διαζύγιο. Η γνωστή δικηγόρος δηλώνει ότι έχει καταφέρει πλέον να επανέλθει στην καθημερινότητα, όχι τόσο από τα τραύματα που της προκάλεσε ο σύζυγός της όσο από το ψυχολογικό σοκ. Μάλιστα έχει ξεκινήσει τη διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων του γραφείου και άλλων οικονομικών υποχρεώσεων προκειμένου να συνεχιστούν κανονικά οι εργασίες και η διαχείριση των υποθέσεων που χειρίζονται οι πρώην πλέον συνάδελφοί της.Πάντως, την ίδια ώρα που ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού Απόστολος Λύτρας επιμένει να ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του, υπογραμμίζοντας ότι δεν ευθύνεται εκείνη για τα χρέη του, ο πατέρας του προχωρά στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι ο γιος του «ουδέποτε θα σήκωνε χέρι. Προφανώς έδωσε κάποια αφορμή η γυναίκα του».

Απόστολος Λύτρας: Η ζωή στον Κορυδαλλό και οι υποθέσεις του

Ο προφυλακισμένος δικηγόρος δείχνει να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, αντιμετωπίζοντας προβλήματα κατά τις πρώτες ημέρες της διαμονής του στη ΣΤ΄ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ενώπιον του διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος ο Απόστολος Λύτρας εξέφρασε φόβους για τη ζωή του από άλλους έγκλειστους, τους οποίους οδήγησε στη φυλακή.

Την ίδια ώρα, ένας προφυλακισμένος αστυνομικός, ο οποίος υποστηρίζει ότι είχε προκαταβάλει 10.000 ευρώ στον ποινικολόγο για την υπόθεσή του, την οποία τελικά δεν ανέλαβε, φαίνεται πως αποτελεί προς το παρόν το σοβαρότερο πρόβλημα του ποινικολόγου. Κάποιοι πελάτες του Απόστολου Λύτρα έχουν ξεκινήσει ήδη να εγκαταλείπουν το δικηγορικό του γραφείο, μεταξύ αυτών και η Ιωάννα Παλιοσπύρου που είχε πέσει θύμα εκδικητικής επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments