Ελλάδα

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Γεμάτα τα πλοία – Η επιστροφή των εκδρομέων [vid]

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Γεμάτα τα πλοία – Η επιστροφή των εκδρομέων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά, Κυριακη 30 Ιουλίου 2023. Η έξοδος των αδειούχων κορυφώνεται, με τα πλοία να αναχωρούν γεμάτα από τα λιμάνια. Αυξημένη καταγράφεται από νωρίς το πρωί η κίνηση στο λιμάνι, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του καλοκαιριού (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Όσοι έφυγαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Πρωτεύουσα.

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά παραμένει έντονη, καθώς οι εκδρομείς επιστρέφουν στις βάσεις τους μετά από ένα τριήμερο γεμάτο ξεκούραση και ανανέωση.

Σήμερα το πρωί συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων που εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για μια απόδραση από την καθημερινότητα. Πολλοί από αυτούς επιστρέφουν από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, όπου πέρασαν μερικές ημέρες ξεκούρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, το λιμάνι του Πειραιά είναι γεμάτο από κόσμο που επιστρέφει στην Αθήνα. Το βίντεο από το λιμάνι δείχνει πολλούς επιβάτες να αποβιβάζονται από το πλοίο που έφτασε το πρωί της Τρίτης από τα Χανιά. Παράλληλα, αναμένεται να φτάσουν και άλλα γεμάτα πλοία από τις Κυκλάδες και την Κρήτη, φέρνοντας πίσω τους εκδρομείς.Η επιστροφή των εκδρομέων ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, επέστρεψαν στην Αττική 81.096 οχήματα. Από αυτά, 55.200 πέρασαν μέσω της Αθηνών-Κορίνθου, ενώ 25.876 επέστρεψαν μέσω της Αθηνών-Λαμίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments