Lifestyle

Διονύσης Σχοινάς: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, ότι είμαι Ρομά και το κρύβω»

Διονύσης Σχοινάς: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, ότι είμαι Ρομά και το κρύβω»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ dionisis_sxoinas

Διονύσης Σχοινάς: «Τις κρίσεις τις αντιμετωπίσαμε με γέλιο, έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί μετά τον γάμο»

Ο Διονύσης Σχοινάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη, με αφορμή το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Χαβάη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas)

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, από το ότι είμαι Ρομά μέχρι το ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία».

«Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, στο 80% κολλήσαμε. Υπάρχουν ακόμα ζήλειες στην σχέση μου με την Καίτη, όταν δώσει δικαίωμα όμως κάποιος. Θα χαρακτήρα την σχέση μου μαζί της με το τραγούδι ‘Εσένα μόνο’. Τις κρίσεις τις αντιμετωπίσαμε με γέλιο, έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί μετά τον γάμο. Μαλώνουμε με επίπεδο όταν τσακωνόμαστε, αν φύγει λίγο η φωνή θα πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα κάνω μια βόλτα και θα γυρίσω και θα φιλιόμαστε» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Είναι πολύ όμορφα να είσαι με την Καίτη, δεν ξέρω αν είναι πεπρωμένο αλλά με το που βρεθήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί», λέει ο Διονύσης Σχοινάς.

«Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα», λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments