Lifestyle

Λίτσα Πατέρα για Λύτρα: «Είχα προβλέψει ότι η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακού δικαίου»

Λίτσα Πατέρα για Λύτρα: «Είχα προβλέψει ότι η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακού δικαίου»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ litsa.patera

«Οι αστρολογικές μου προβλέψεις βγαίνουν με ακρίβεια ημέρας»

Τη Λίτσα Πατέρα συνάντησε ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς με την κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN, Πρωινό ΣουΣού. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Litsa Patera (@litsa.patera)

Η Λίτσα Πατέρα διάβασε στον δημοσιογράφο την πρόβλεψη που είχε κάνει στο περιοδικό Αστρολόγος, και έκανε λόγο ότι η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακού δικαίου και περιουσίας. «Στο οικογενειακό δίκαιο την ίδια ημέρα ρε παιδιά! Δεν είναι δυνατόν. Να ξέρετε ότι υπάρχει μία ανώτερη δύναμη από πάνω που καθορίζει ορισμένα πράγματα. Αν ξέρουμε να τη διαβάσουμε, μπορούμε να αποφύγουμε πολλά. Κοιτάξτε όλη αυτή η υπόθεση που μας έχει σοκάρει… Θα μπορούσαν να μην είχαν γίνει όλα αυτά» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Οι αστρολογικές μου προβλέψεις βγαίνουν με ακρίβεια ημέρας. Κάποιες φορές δεν το πιστεύω, τρελαίνομαι και λέω “τι γράφεις κι εσύ τώρα”» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Δεν έχω υπογράψει ακόμη. Δεν πρέπει να μιλήσουμε για τον κάθε χρόνο; Μόλις το κάνω, θα σας το πω. Θα είμαι στο Πρωινό του χρόνου» σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments