Πολιτική

Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Με έμφαση στην επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και “restart”

Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Με έμφαση στην επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και “restart”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Με έμφαση στην επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και "restart"

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Τετάρτη(26/06, 11:00) υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ατζέντα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη προς τους βουλευτές του κόμματός του θα κινηθεί σε δύο άξονες.

Αφενός, θα δοθεί το σήμα του «restart», της επανεκκίνησης του κυβερνητικού έργου μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό και αφετέρου την επιτάχυνση του ρυθμού των μεταρρυθμίσεων που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Τι θα πει στους βουλευτές

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην ομιλία του ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και θα τονίσει ότι κυβέρνηση και κόμμα έχουν ως μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα των πολιτών και εκεί πρέπει να δοθούν οι μάχες το επόμενο διάστημα.

Τέλος, αναμένεται να επισημάνει, εκ νέου, ότι οι πολίτες ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, σε μία πορεία χωρίς υποκριτικές στροφές προς τα δεξιά, προς τα αριστερά ή προς το κέντρο, αλλά με κατεύθυνση μόνο μπροστά.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο λόγος θα δοθεί σε όσους βουλευτές το επιθυμούν και ο κ. Μητσοτάκης θα ακούσει όλες τις τοποθετήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments