Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με το ένα πόδι εκτός ο Ελίασον;

ΑΕΚ: Με το ένα πόδι εκτός ο Ελίασον;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Με το ένα πόδι εκτός ο Ελίασον;

Ο Νίκλας Ελίασον φέρεται να τα έχει βρει με την Γκρέμιο σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα

Ο Νίκλας Ελίασον είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ΑΕΚ και μετά το ενδιαφέρον της Πούμας, βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Γκρέμιο.

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η ομάδα, που είχε καταθέσει πρόταση και στο παρελθόν στην Ένωση, ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο διεθνή άσο και πως απομένουν οι συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ελίασον είναι μισός Βραζιλιάνος, καθώς η μητέρα του είναι από εκεί και στο παρελθόν έχει αναφέρει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί εκεί.

Οι κιτρινόμαυροι δεν είναι αρνητικοί στο να παραχωρήσουν τον παίκτη, εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, με τους Βραζιλιάνους πάντως να μην αναφέρουν ποσά.

Στην Γκρέμιο έχουν το όνομά του στα ραντάρ τους εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς ψάχνουν έναν εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ο Παβόν, από τα άκρα της επίθεσης, τότε σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν κίνηση για να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments